Vi har i løbet af uge 5 opdateret alle SkoleIntra sites, så alle sider på classic nu kører https. Det betyder bla., at browserne nu også kan se at classic er sikker, og derfor er hængelåsen i f.eks. Chrome nu ikke længere åben. Classic var ikke usikker før, men da ikke alle sider var under https, blev den vist som usikker.

Vi har også gennemført denne ændring, da browserne bliver mere og mere stringente, og vi vil løbe ind i flere udfordringer i fremtiden, hvis vi ikke gennemført denne ændring.

Ovenstående ændring betyder også, at hvis man har oprettet manuelle links under f.eks. faneblade, som linker til en SkoleIntra side eller måske manuelt oprettede menupunkter, og disse links starter med http, så skal man rette disse links. Faneblade kan tilpasses via Admin > Tilpasning > Faneblade. Her kan man fjerne alt før /li.... - se eksempel herunder.

Man kan i mangle tilfælde også blot tilføje s til http og evt. fjerne www.

Faneblade bliver forresten vist i Modern grænsefladen her: