Sådan finder man app'en ForældreIntra 2

App'en kan downloades til iPhone og Android enheder. Du kan derfor finde app'en i App store eller Google play. Søg efter ForældreIntra 2. Ikonet for ForældreIntra 2 ser således ud.

Du kan også finde app'en via loginsiden til ForældreIntra. Hvis du i en Internet browser fra din mobil går til loginsiden for skolens ForældreIntra, kan du downloade app'en via en af disse ikoner.

Sådan logger du ind
Første gang du logger ind på app'en, vil du få vist den normale indlogningsside. Her skal du indtaste de loginoplysninger, du i forvejen benytter til at logge ind med på PC. Herefter vælger du en pinkode, som benyttes til at logge ind på app'en med fremover.

Forsiden

Indstillinger

Når du klikker øverst til venstre på dit barns initialer eller billede, kan du skifte mellem dine børn, samt tilgå indstillinger.