Timeregistrering

Første version af Timeregistrering er nu tilgængelig. Det betyder, at man som medarbejder nu har mulighed for at foretage timeregistrering i SkoleIntra. Denne funktion er implementeret for at imødekomme den nye eu-lov vedr. timeregistrering.

Sådan virker funktionen:

Du tilgår funktionen via hovedmenupunktet Registering, hvorefter du vælger fanen Timeregistrering. Funktionen er også tilgængelig via app'en, hvor den findes samme sted.

Siden starter på den aktuelle uge, men det er muligt at vælge andre uger på nedenstående måder:

- ved at vælge uge i rullepanelet øverst til venstre
- ved at vælge forrige eller næste
- ved at vælge "kopier" til i nederste højre hjørne

Det er først når man vælger gem, nederst til venstre, at indtastningen gemmes. Det betyder også, at hvis man kopierer til en anden uge, skal man huske at klikke på den nye uge man har kopieret til for gemme.

Hvis der er indtastet ferier i SkoleIntra, så vil dette fremgå af ugevisningen, men det vil fortsat være muligt at indtaste timer. Ligesom det i øvrigt også er muligt også at indtaste timer for lørdag og søndag.

Eksport (for ledelsen)

Hvis man er leder på skolen - dvs. at man står på listen under (classic) Databaser > Personale > Personalekartoteket > Skolens ledelse, så har man mulighed for at eksporterer timeregistreringen for alle medarbejdere til excel. Det er ikke muligt at eksporterer fra app'en.

Excelfilen vil se ud som herunder. Vær opmærksom på, at sum er summen for den aktuelle uge for medarbejderen. Hvis den er over 24 timer sætter excel et ekstra .00 på.