Skoler, som har tilkøbt SMS-modulet i SkoleIntra kan under Admin > Tilpasning > SMS sætte flueben ved Loginoplysninger til ForældreIntra.

Herefter er det muligt for medarbejdere med SMS-adgang via Admin > ForældreIntra > Brugernavne og adgangskoder > SMS til mange at afsende loginoplysninger til forældre i den valgte klasses.

Har du ikke SMS-modulet kan du i stedet benytte funktionen under Admin > ForældreIntra > Brugernavne > Udskriv labels til at udskrive labels, der kan afleveres til forældrene.