• Indstillinger for aktiviteter der skal vises på forsiden

• Fejlrettelser og mindre justeringer

Indstillinger for aktiviteter der skal vises på forsiden

Hvis man som medarbejder går til Indstillinger ved at klikke på ens navn øverst til højre, er der nu tilføjet indstillingsmuligheder for aktiviteter på ens forside.

Ud for "Vis aktiviteter fra:" kan man vælge, om man kun ønsker at se aktiviteter fra Min kalender eller fra både Min kalender + Skolens kalender. Derudover er til tilføjet indstillingsmulighed for hvor mange dage man ønsker at hente for, samt hvor mange aktiviteter man ønsker at se, før man behøver at klikke på Vis mere på forsiden. Husk at vælge gem nederst på siden hvis du ændre indstillinger.

Fejlrettelser og mindre justeringer

• Ændret teksten uni-login til uni-id ved forældres brugernavne og adgangskoder

• Der skete ikke en korrekt oprydning i loggen over forælderlogin - rettet

• Ved oprettelse af dokumentbaserede elevplaner blev oversættelse af ordet Elevplan ikke gennemtrumfet - rettet

• Potentiel fejl ved import af hold - rettet

• Hvis man valgt at se kalenderaktiviteter for en klasse via i Min kalender blev der vist for mange aktiviteter. Dette er rettet, og vi har samtidig gjort det synlig om aktiviteten er synlig for elever, forældre eller begge typer.

• Der kunne være forskel på hvordan et dokument så ud ved visning sammenlignet med redigering - rettet