Forældrenes modtagermuligheder i beskedsystemet styres for den enkelte klasse under Admin > ForældreIntra > Tilpas beskedsystemet.

Under Admin > ForældreIntra > Tilpas beskedsystemet kan man ved at klikke på linket "Vis valgte", se hvilke medarbejdere der kan skrives til du nuværende valg.

Vælger du, eleverne kan skrive til klassens lærere/pædagoger, betyder det, at de kan skrive til de lærere og pædagoger, der er tilknyttet klassen under Databaser > Personale > Klassens lærere/pædagoger.

For indstillinger for ElevIntra kan nedenstående artikel være behjælpelig:

http://itslearningdk.zendesk.com/hc/da/articles/203139049-Hvem-kan-elever-sende-beskeder-til-