De fleste billedfremvisningsprogrammer kan efterhånden finde ud af at tage højde for evt. rotation på den enhed, billeder er blevet taget med. Det er SkoleIntra Classic dog ikke i stand til.

Vi anbefaler derfor at uploade billeder til fotoalbums via den nye udgave af PersonaleIntra eller ForældreIntra.

Alternativt kan man vælge at rotere billederne manuelt i et billedbehandlingsprogram, inden man uploader. F.eks kan et gratis program som dette benyttes: http://annystudio.com/software/jpeglosslessrotator/#jpegr-download