Nyt i denne version 5.88

• Forenklet itslearning integration (i løbet af uge 15)
  • Adgang til flere blanketter
  • Nemmere adgang til vikarnoter
  • Intern fraværsårsag
  • Fejlrettelser

Forenklet itslearning integration

I løbet af uge 15 erstatter vi combined løsningen med en mere forenklet integration mellem SkoleIntra og itslearning. Hvis ens menu tidligere har set ud som nedenstående, så har man benyttet combined, og menupunkterne har været en blanding af SkoleIntra og itslearning.

I den forenklede integration er menuen se ud som herunder og vil bestå af SkoleIntra menupunkter. Via itslearning linket øverst til højre, kan man få adgang til itslearning platformen.

Du kan læse mere om den forenklede integration her: https://helpdesk.itslearning.dk/da/support/solutions/articles/7000055915-hvordan-virker-den-forenklede-integration-mellem-skoleintra-og-itslearning-

Adgang til flere blanketter

Fra Modern PersonaleIntra er det nu nemt, at tilgå blankettyper som kun findes i Classic. Du finder fanen "Flere blanketter" under hovedmenupunktet Blanketter.

Nemmere adgang til vikarnoter
Du kan nu komme til oversigten over vikarskemaer via en kalenderaktivitet og skemaet. Hvis du skal være vikar fremgår dette af din kalender. Hvis du klikker på aktiviteten i kalenderen, så er der nu et link, som åbner listen over vikarnoter.
Via skemaet på forsiden kan du nu også klikke dig direkte til listen over vikarnoter.

Intern fraværsårsag
Hvis man har adgang til at oprette vikarskemaer, så har man nu også mulighed for at indtaste en intern fraværsårsag. Den interne fraværsårsag er kun synlig for personer, som har adgang til at oprette vikarskemaer.
Under Admin > Fra kontoret > Vikarskemaer > Oversigt over fravær > Se detaljeret oversigt, er det muligt at få vist den interne fraværsårsag.