• Kopier besked til klasselog

• Flere muligheder for kalendersynkronisering

• Ugeplan for SFO

• Bedre konflikttjek ved lokalereservationer

• Fejlrettelser mm.

Kopier besked til klasselog
Det er nu muligt at kopiere indholdet fra en besked/beskedtråd til klasseloggen. Man kopiere indholdet ved at klikke på ikonet vist herunder.

Når man klikker på ikonet vil man se nedenstående vindue, hvor indholdet fra beskeden/besketråden er overført til klasselogvinduet. Hvis beskeden er fra en forælder vil eleven automatisk være valgt under vedrørende. Inden man klikker gem, har man mulighed for at tilpasse noten og vælge kategori.

Flere muligheder for kalendersynkronisering

Vi har tilføjet flere muligheder til synkronisering af kalender. Du finder mulighederne for synkronisering ved at gå til Kalender og så klikke på linket Abonnér på aktivitetskalender.

Tidligere var det her kun muligt at synkronisere aktiviteter fra Min kalender. Listen er udvidet, og man har nu nedenstående muligheder.

Min kalender - Aktiviteter jeg deltager i
Dette link viser aktiviteter fra Min kalender. Den henter også private aktiviteter, og disse vil blive overført som privat til din kalender.

Skema, vikar og gårdvagter
Dette link synkroniserer dit skema samt dine vikarlektioner og gårdvagter.

Aktiviteter fra Skolens kalender, som ikke er i Min kalender (bruges ofte i kombination med Min kalender)
Dette link henter aktiviteter fra Skolens kalender, men ikke aktiviteter som også findes i Min kalender. Dette link bruges ofte sammen med Min kalender, da man på den måde kan skelne aktiviteter fra Min kalender og Skolens kalender.

Aktiviteter fra Min kalender + Skolens kalender i én kalender
Dette link kan benyttes hvis man vil se aktiviteter fra Min kalender og Skolens kalender i samme kalender i ens kalenderprogram.

Vi har implementeret en generel forbedring vedr. heldagsaktiviteter, så de nu vises i toppen på dagen, og ikke fylder hele dagen i ens kalender.

Ugeplan for SFO
Hvis man går til hovedmenupunktet Ugeplaner og vælger fanen Ugeplan, er det nu muligt at oprette en ugeplan målrettet forældre/elever i SFO. Man opretter en ugeplan til SFO ved at vælge SFO nederst i rullepanelet.

Ugeplanen kan gøres synlig på Elev- ForældreIntra for elever/forældre med relation til SFO.

Som altid udpeger man elever i SFO i classic (admin-delen) via Koordination > SFO > Oversigt over børn i SFO.

Bedre konflikttjek ved lokalereservationer via kalender
Ved oprettelse af aktivitet i kalender, er det muligt også at foretage en reservation af f.eks. lokale. Ved denne øvelse var det, før denne release, ikke muligt at se om der var planlagt undervisning i et lokale eller ej. Dette vises nu som vist herunder. Det er muligt at reserverer lokalet på trods af denne information, da dette også er muligt i reservationssystemet.

Der blev tidligere ikke taget højde for blokering af lektioner. Det er rettet, så der nu også tages højde for blokeringer. Blokering af lokaler kan påsættes i admin-delen via Admin > Tilpasning > Emner der kan reserveres.

Fejlrettelser mm.

- Hvad man benyttede afdelinger under Admin > Tilpasning > Tilsend besked efter booking, blev der ikke sendt besked til serviceleder for afdelinger, men altid til Fælles. Rettet.

- Det var muligt at oprette afleveringsmapper uden rettighed til "uploade, omdøbe og slette dokumenter mm." under Admin > Adgang > Brugernes koder og rettigheder. - rettet

- Fejl når kontaktforældre ville tilgå deres undermapper i Dokumenter. - rettet

- Er problem i fravær hvis man benyttede holdnavne på kun 2 tegn - rettet

- Problem med sortering af fag i ugeplansvisning, og adgang til redigering af fag i tilfælde af forskel på store og små bogstaver i skema/fag - rettet.

- Muligt at oprette ugeplaner og skole-hjem samtaler uden flueben i Samarbejdsværktøjer under rettigheder - rettet.

- På siden over import af hold, var status ikke altid korrekt - rettet.

-Mindre fejlrettelser og nødvendige tekniske tilpasninger.