- Mine indstillinger

- Fejlrettelser og mindre forbedringer

Mine indstillinger
Hvis man går til Indstillinger, kan man nu vælge fanen Mine indstillinger.

Under fanen Mine indstillinger, kan man foretager indstillinger som gælder en selv. I denne første version af mine indstillinger er det muligt at:

• Skifte profilbillede

• Vælge om påmindelse om ulæste kontaktbogsnoter, Medarbejderfødselsdage, Elevfødselsdage (elever fra ens skema) skal vises på forsiden

• Oprette signatur som bliver indsat i beskeder

• Oprette autosvar til beskeder

Fejlrettelser og mindre forbedringer

- Ved oprettelse af kalenderaktiviteter undersøges der for evt. konflikt for deltagere. Dette konflikt tjek undersøger nu også evt. oprettede vikartimer.
- I kalenderen i Modern kan man nu ikke længere slette aktiviteter oprettet af andre.

- Hvis man modtager en klokkebesked omkring oprettet kontaktbogsnoter, fremgår elevens navn nu af beskeden.

- Private aktiviteter var synlige, hvis man kiggede i andres kalender - rettet

- Det er nu ikke længere muligt at oprette en klasseaktivitet i kalenderen, hvis der ikke er påsat klasse. Dette resulterede tidligere i en fejl.

- Spørgeskema ikke synlig for elever, hvis resultat ikke var offentliggjort - rettet.

- Beskeder sendt til klasselog indeholdte ikke linjeskift - rettet.

Hvis du vil se hvad udviklingsplanerne er for fremtiden, så kan du se mere ved at klikke her: Udviklingsplaner