• Notifikation om ændringer i ugeplan
  • Masseoprettelse af kontaktbogsnoter
  • Justering af rettighed i fotoalbum
  • Fejlrettelser

Notifikation om ændringer i ugeplan

Indtil videre er blevet vist en blå cirkel ud for en ugeplan på ForældreIntra, hvis der er sket en ændring i ugeplanen siden sidst den blev læst. Dette fortsætter naturligvis, men nu kan man som medarbejder også vælge at sende et notifikation om ændringen.

Når man skriver i et fag, for en ugeplan som allerede er udgivet, har man nu mulighed for at vælge om forældre skal adviseres om ugeplansændringen. Dette sker via fluebenet vist herunder.

Hvis man sætter flueben ved "Send notifikation om opdateringen", vil forældre der har app'en modtage en pushnotifikation i stil med nedenstående.

Informationen vil også fremgå af klokken på ForældreIntra, og den vil også blive vist i den daglige adviseringsmail, hvis forældre har valgt at modtage denne.

Massoprettelse af kontaktbogsnoter
Det er nu muligt at masseoprette kontaktbogsnoter. Ønsker du at masseoprette kontaktbogsnoter, så skal du klikke på dette ikon på forsiden i kontaktbøger.
I masseopret kan du vælge de elever, du ønsker at oprette noter for, og du kan derefter tilføje tekst ud for hver elev.

Justering af rettighed i fotoalbum

Der er nu muligt at uploade og redigere andre medarbejderes album.

Fejlrettelser
 - Hvis man i classic har valgt, at en klasse ikke skal kunne se vikarinformation via Admin > ElevIntra > Gå til menuen tilpasning > Klassens menu > Skemaændringer, så har vi indtil videre skjult denne information i kalenderen på ElevIntra. Dog har der været en information om skemaændringerne på forsiden - denne information på forsiden skjules nu også.

- Torsdag blev skrevet som Tordag i skole-hjem samtale modulet - rettet.