- Fraværsstatisk

- Vejledninger

- Fraværsregistrering optimeret til mindre skærme

- Rettelser og forbedringer

Fraværsstatistik

Det bliver nu muligt at tilgå fraværsstatisk i SkoleIntra. Via hovedmenupunktet Registrering, kan man nu tilgå fanen Fraværsstatistik. I fraværsstatistik kan man hurtigt få et overblik over fravær for den valgte klasser.

Til venstre på siden finder man flere filtreringsmuligheder. Antal lektioner, fravær og fraværsprocenten gælder for det filter man har valgt. Siden er også optimeret til brug på mindre skærme.

Hvis en elev er med på et hold, og man har skemabrikker til holdet, vil disse lektioner indgå i statistikken.

Hvis man klikker på en elev på listen, så kan se detaljerne for det fravær der er registeret for eleven. Visningen vil indehold fravær som matcher det valgte filter. Så hvis man i filteret f.eks. ikke har valgt type Sent fremmøde, så vil denne type ikke blive vist.

Nederst på siden vil det stadig være muligt at downloade excel-filen, som vil indeholde alt fravær, for de klasser man har adgang til via Beskyttede elevdata. Denne funkton er flyttet fra fanen fravær til fanen fraværsstatistik.

Fraværsprocenten er afhængig af skemaet. Derfor vil nedenstående information bliver vist relevante steder i SkoleIntra.

Vigtigt: Skemaperioder benyttes i fraværsmodulet til udregning af fraværsprocent. Hvis I benytter fraværsmodulet, anbefaler vi derfor, at du ikke sletter skemaperioder for uger i fortiden, hvis I ønsker at se korrekt fraværsprocent for disse uger.

Hvis I har perioder der dækker over flere uger, og der er ændringer til perioden, så anbefaler vi, at du splitter perioden op, så uger i fortiden forbliver intakte.

Vejledninger
Vi har tilføjet et spørgsmålstegnsikon på flere af siderne. Herunder et eksempel fra Indbakken. Hvis man klikker på spørgsmålstegnet, kan man læse mere om den aktuelle side.

I indstillingsmenuen har vi tilføjet menupunktet Vejledning. Hvis man klikker på dette link, kommer man til indholdsfortegnelsen.

Fraværsregistrering optimeret til mindre skærme
Tidligere så fraværssiden ud som her på små skærme

Efter tilpasningen vil det se ud som herunder:

Rettelser og forbedringer

Forbedringer:

- Ved udskrift af dokumentbaserede elevplaner indgår nu også eventuelle kommentere fra forældre. For formularbaserede elevplaner indgår kommentar som afsnit, og er derfor automatisk med i udskrift.

- Da skemaperioder indgår i fraværsstatistikken, er der nu indsat en informationsbjælke ved sletning af skemaperioder.

Rettelser:
- Editor ikke synlig hvis man har valgt tysk som sprog - rettet d. 25/2
- Linjeskift ikke vist i Ugeplanen - rettet d. 28/2
- Copy paste fra word virker ikke - rettet d. 28/2
- Stavekontrol ikke aktiv - rettet d. 28/2
- Spørgeskema vist før offentlig dato - rettet d. 28/2
- Fejl i fraværsregistrering ved "Hele dagen" - rettet
- Editor ikke synlig ved massoprettelse af kontaktbøger - rettet

- Linjeskift i signatur ikke vist i Modern - rettet

- For hurtig visning af fotos i fotoalbum (classic) - rettet
- Fejl ved Samlet besked til vikar pga. apostrof - rettet