- Flere notifikationsmuligheder i Personale app'en*

- Nemmere adgang til Kalender fra elev app'en*

- Indlogning med fingeraftryk i Personale app'en (Android)*

- Fejlrettelser

- Nyheder i Classic SkoleIntra kan findes her

* Nyheder til app'en rulles ud i etaper. Sidste etape rulles ud fredag d. 1/11. Efter opdatering skal man finde sin skole og logge ind ingen.

Flere notifikationsmuligheder Personale app'en

Nu får man som bruger af Personale app'en mulighed for at modtage push notifikationer om flere emner.

Hvis man i Personale app'en øverst til venstre klikker på sine initialer/foto, kan man komme ind til indstilingerne for push notifikationer. Her har du nu mulighed for at aktivere/deaktivere push notifikationer for de emner du kan se herunder. Hvis man har valgt "Mine kalenderaktiviteter", så vil man modtage en notifikation, hvis der oprettes en aktivitet hvor man selv deltager.

Nemmere adgang til kalendere via Elev app'en

På bundlinjen af elev app'en har vi nu tilføjet kalenderikonet. Via dette ikon kommer man nemt til ens kalender, hvor bl.a. også ens skema er synlig.

Indlogning med fingeraftryk (Android)
Det er nu muligt at logge ind i Personale app'en med fingeraftryk. (Det er i forvejen muligt via ios)