Nyt i denne version


- Nyt menupunkt: Blanketter

- App til elever
- Skole-hjem samtaler

- Fejlrettelser


Klik her for at se nyt i classic


App til elever

App'en til elever er godt nok ikke en del af denne release. Faktisk har vi allerede udgivet første version app i sommerferien, men vi har indtil nu ikke reklameret for den. Hvis du vil vide mere om Elev app'en, så kan du finde information her: https://helpdesk.itslearning.dk/da/support/solutions/articles/7000050766-findes-der-en-app-til-elever-Nyt menupunkt
Vi introducerer et nyt menupunkt som hedder blanketter. Her vil vi samle funktioner som skole-hjem samtaler, tilmeldinger osv. Indtil videre er der adgang til skole-hjem samtaler, som er med denne opdatering.

Menupunktet er også forberedt på nogle af de funktioner som kommer senere.Skole-hjem samtaler

Det er nu muligt at håndtere skole-hjem samtaler i Ny SkoleIntra. Du kan nemt få overblik, oprette og redigere skole-hjem samtaler.


Sådan ser overblikket ud:Ved oprettelse af ny samtale kan du på trin 1 indtaste alle nødvendige stamoplysninger:


På trin 2 får du et overblik over de tider som forælderene kan vælge imellem. På dette kan du også tilføje elever til en bestemt tid, eller redigere på tidspunkterne.


Så længe samtalen er aktiv, kan du altid redigere den.Forældre har i lang tid kunne se oprettede samtaler på ForældreIntra, og dette er der ikke ændret på.