Nyt i denne version


- Nu kan du arbejde med minutter i læsekontrakten

- Bedre information om nye funktioner, tips mm..Minutter i læsekontrakten

Det har tidligere kun været muligt at registrere sider i læsekontrakten. Sider er nødvendigvis ikke altid en præcis registrering, da sider som bekendt kan være meget forskellige fra bog til bog hvad angår ord. Derfor giver vi dig nu mulighed for selv at bestemme, om du ønsker at benytte sider eller minutter til ved registrering i læsekontrakten.


Når du opretter eller redigerer en læsekontrakt, så kan du vælge om man skal registrere sider eller minutter?.På listen over læsekontrakter for klassen, kan vi via et ikon se om et læsekontrakt er indstillet til minutter eller sider.
Bedre information om nye funktioner mm.

For at give dig nemt adgang til vigtig information om SkoleIntra, har vi indført en lille infoboks over opslagstavlen. Du vil kun se denne infoboks, når vi har vi har noget nyt information til dig. Du kan fjerne boksen på krydset oppe til højre, og den vil først komme frem igen, når der er ny information. (Teksten i infoboksen om skole-hjem samtaler er et eksempel, men inden længe er skole-hjem samtaler klar til dig)