Hvis du har et uni-login, har du mulighed for at logge ind på supportportalen.

Dette gør du ved at klikke øverst til højre, når du er inde på http://support.itslearning.dk/hc/da - indtast dit uni-login og følg oprettelsesprocessen.

Når du er oprettet på Supportportalen, vil du automatisk modtage mails om driftsinformation, Kendte problemer og nye FAQ'er.

Du vil samtidig have mulighed for at se en status, på de sager du har sendt til os.