• Visningsændringer på vikarsiden

• Gør mappe/dokument til favorit hos medarbejdere

• Tilføjet navigation i ugeplanen

• Nye filtreringsmuligheder på opslagssiden

• Elevplan, meddelelsesbog eller...

• Flere opdateringer samt fejlrettelser

Visningsændringer på vikarsiden

Visningen af vikarskemaer er blevet ændret, så der nu er 2 visningsmuligheder. Der er mulighed for at vælge "Kun mine", og hvis den IKKE er valgt ser man alle.

Derudover vises nu også lektioner, hvor der endnu ikke er påsat en vikar.

Hvis man IKKE har valgt "Kun mine", vil visningen se ud som herunder, og som nævnt vise alle vikarskemaer og lektioner. Herunder er det BB som er logget ind, og derfor kan BB tilføje vikarnote til de lektioner hvor BB er fraværende. Administratorer har adgang til tilføje for alle lektioner.

Hvis man har valgt "Kun mine", vil man kun se lektioner, hvor man selv er påsat som vikar, plus vikarskemaer hvor man selv er fraværende. Se eksempel herunder.

Hvis der er flueben i "Vis kun mine", når man logger ud, vil fluebenet også være valgt næste gang man kommer til vikarsiden.

Gør mappe/dokument til favorit hos medarbejdere

Hvis man opretter/redigerer et dokument eller mappe til medarbejdere, er det nu muligt at gøre dokumentet/mappen til favorit hos valgte medarbejdere. At en mappe/dokument er favorit hos en medarbejder, betyder bl.a., at man har adgang til mappen/dokumentet fra forsiden - se evt. release 5.116 .

Som det kan ses på nedenstående billede, er det nu nederst muligt, at vælge hvem mappen/dokumentet skal være favorit hos. Hvis det er en gruppemappe, altså en mappe som kun udvalgte medarbejdere har adgang til, så kan mappen/dokumentet kun gøres til favorit hos medarbejdere, som har adgang til mappen.

Hvis det er en mappe som alle har adgang til, så kan den i princippet gøres til favorit hos alle medarbejdere.

Knappen "Tilføj nye medlemmer til favoritboksen", vil flytte netop tilføjede medlemmer til favoritboksen, men de kan som nævnt også tilføjes manuelt.

Hvis en mappe eller dokument er gjort til favorit hos en medarbejder, er det kun medarbejderen selv der kan fjerne den som favorit igen.

Tilføjet navigation i ugeplanen

I ugeplanen kan man nu memmere navigere til forrige eller næste uge.

Nye filtreringsmuligheder på opslagssiden

På opslagssiden vises som udgangspunkt nu kun aktuelle opslag. Det er dog muligt at sætte flueben ved "Vis også udløbne", hvis man ønsker at se opslag, som er udløbet.

Det er nu også muligt at sætte flueben ved "Kun mine". Gør man dette, ser man kun de opslag man selv har oprettet.

Hvis man har valgt ForældreIntra eller ElevIntra, er det nu også muligt at vælge "Alle klasser"

Elevplan, meddelelsesbog eller...

Man kan som skole nu vælge hvad "Elevplan" skal hedde. Hvis man som administrator går til Admin > Tilpasning > Oversættelse, er det nu muligt at vælge/oprette oversættelse for elevplanOversættelsen slår igennem både på Classic og Modern.

Flere opdateringer samt fejlrettelser

- I nogle tilfælde kunne forældre ikke finde medarbejdere via søgefunktionen, men kun via plusikonet - rettet

- Blå prik for ulæst besked blev ikke altid opdateret i tide - rettet

- Menupunkt Planer blev ikke vist for elever hvis menupunktet årsplaner var skjult for elever i classic - rettet

- Hvis forældre havde valgt at skjule oplysninger for elever/forældre, blev adressen skjult for medarbejdere - rettet

- Opdaterede oplysninger under Hjælp > Kontakt

- Sikkerhedsforbedringer

- Samlet sms til vikarer bliver nu ikke længere afkortet
- For skoler der benytter afdelinger, har afdelingsfiltreringen på opslagssiden ikke virket korrekt - rettet.

Tak fordi du læste med.