Eksterne brugere, der skal have adgang til SkoleIntra, oprettes under Admin > Tilpasning > Eksterne brugere.

Er Intraen sat op til, det kun er muligt at logge på PersonaleIntra med UNI-login, skal der indskrives et UNI-login brugernavn på den eksterne bruger.

Hvorvidt UNI-login er et krav styres under Admin > Tilpasning > Log på / log af. Bemærk der kan gå op til en halv time, før en ændring i denne opsætning træder i kraft.