Hvis en forælder er oprettet som medlem af skolebestyrelsen under Databaser > Skolebestyrelsen > Medlemmer er skolebestyrelsen, vil forælderen kunne tilgå skolebestyrelsens redigeringsdel ved at klikke i topmenuen på ForældreIntra og vælge Skolebestyrelsen.

Kan forælderen ikke kan se fanen, kan det skyldes, nedenstående ikke er opfyldt.

• Under Databaser > Skolebestyrelsen > Medlemmer er skolebestyrelsen, skal forælderen været oprettet i kategorien forælder
  • Felterne brugernavn og kode skal være udfyldt (kan man se hvis man redigere forælderen via Databaser > Skolebestyrelsen > Medlemmer er skolebestyrelsen)

Hvis brugernavn eller kode mangler, så kan du automatisk få disse påsat igen, hvis du i rullepanelet øverst til højre genvælger forælderen. Dette kan gøres ved at vælge en vilkårlig medarbejder i rullepanelet og så genvælge forælderen.