Oplever du problemer med at få skrivefelter frem forskellige steder i systemet, kan det skyldes de midlertidige Internetfiler.

Rens browserens midlertidige Internetfiler og prøv igen. I flere browsere kan du rense de midlertidige Internetfiler med genvejen Ctrl+Shift+Delete. Se denne artikel for yderligere hjælp.

I Internet Explorer kan du undgå, problemet optræder igen, ved under Funktioner > Internetindstillinger at vælge fanebladet Genereltog i indstillinger for browserdata vælge, at Internet Explorer søger efter nyere version af gemte sider hver gang, man besøger webstedet.