(nedenstående gælder endnu ikke eksterne medlemmer af Skolebestyrelsen)


Hvis du er medlem af Skolebestyrelsen har du adgang til nogle ekstrafunktioner ved Beskeder, Oplag, Dokumenter og Kalenderen, som er beskrevet herunder.


BESKEDER

Når du sender en besked, har du mulighed for at sætte flueben ved Skolebestyrelsebesked. Er man f.eks. leder og medlem af skolebestyrelsen, så har man også mulighed for at sende et alm. opslag - derfor kan man benytte fluebenet for at indikere det er vedr. Skolebestyrelsen. Gør du dette, er det nemt for modtageren at se, at beskeden er fra Skolebestyrelsen, da den vil være markeret med en brun baggrund. Det vil også være nemt for modtageren at finde beskeden på et senere tidspunkt.OPSLAG

Som medlem af Skolebestyrelsen har du også mulighed for at oprette opslag. På samme vis som ved beskeder, kan du også her påsætte et flueben ved Skolebestyrelsesopslag, hvis opslaget er relateret til Skolebestyrelsen. Ligesom ved beskeder bliver opslaget markeret med en brun baggrund, for at indikere det er fra Skolebestyrelsen.


DOKUMENTER

Er du medlem af skolebestyrelsen har du under Dokumenter adgang til fanen Skolebestyrelsen. Via denne fane har du adgang til 3 forskellige Skolebestyrelsesmapper. Den Interne dokumentmappe har alle i Skolebestyrelsen adgang til, og man kan derfor her dele interne dokumenter. Mappen Kontaktforældre har både skolebestyrelsesmedlemmer og kontaktforældre adgang til. Mappen Skolebestyrelsen vises også for alle forældre og medarbejdere under Menupunktet dokumenter, men det er kun skolebestyrelsen, der kan oprette og slette filer i denne mappe. Mappen kan derfor f.eks. benyttes til Skolebestyrelsesreferater.KALENDEREN

I kalenderen har du mulighed for at oprette en aktivitet, som er synlig for alle skolebestyrelsesmedlemmer + evt. andre deltagere.