Nyt i denne version

  • Læsekontrakten

 

Læsekontrakten er nu klar

Du har nu mulighed for at benytte læsekontrakten i ny SkoleIntra. Læsekontrakten kan bruges til at registrere læsning for elever, men kan i mindst lige så høj grad også bruges som motivation til øget læsning.


Som medarbejder har du naturligvis fuld adgang til læsekontrakter. Du kan se, oprette, slette, tilføje læsning osv.. 

Elever har adgang til læsekontrakter, mulighed for at oprette læsekontrakter samt tilføje læsning til deres egne kontrakter.

Forældre kan se læskontrakter for deres egne børn. De kan også tilføje læsning, men de kan ikke oprette læsekontrater.

Når man tilgår det nye menupunkt Læsekontrakt i ny SkoleIntra, får du præsenteret en liste over de klasser/hold som er i dit skema. Der er også mulighed for at tilgå andre klasser, hvis der er behov for dette. Vælger man en klasse/hold, får man et overblik og eleverne i klassen, samt information om elevernes nyeste læsekontrakt.Når man opretter en læsekontrakt har man mulighed for at gøre dette for en eller flere elever ad gangen. Du har også mulighed for at vælge en eksisterende kategori eller oprette en ny kategori. Klikker man sig ind på en elev, får man vist status for elevens læsekontrakt. Fra denne side er det bl.a. også muligt at ændre/slette læskontrakten, få en oversigt over registreret læsning samt tilføje læsning.Når man vil tilføje læsning til en læsekontrakt, kan man nemt tilføje til en allerede registreret bog eller oprette en ny bog.Som nævnt har elever adgang til læsekontrakter, og deres visning ser således ud.På ForældreIntra er der også adgang til Læsekontrakten, og på billedet herunder kan man se hvordan det ser ud for forældre.For at gøre medarbejdere opmærksom på læsekontraktens ankomst vil medarbejdere se nedenstående splash, når de logger på SkoleIntra.