• Nemmere at besvare en kontaktbogsnote
  • Fraværsårsager kan nu skjules
  • Elevplaner med fokusområder kan nu ses af forældre
  • Visning af næste uges skema efter kl. 14.00
  • Fejlrettelser
  • Læs om opdateringerne i classic ved at klikke her

Nemmere at besvare en kontaktbogsnote

Hvis man som medarbejder besvarer en kontaktbogsnote, så har det indtil nu ikke været muligt at se den kontaktbogsnote man besvarede. Det har vi nu ændret, så man nu altid ser den seneste note i den tråd man besvarer.

Hvis man besvarer ovenstående kontaktbogsnote som medarbejder, kan man nu se seneste note kontaktbogen.

Forældre så tidligere altid den første besked kontaktbogen, når en kontakbogsnote skulle besvares. Dette har vi nu ændret, så forældre nu altid ser den seneste note, i den tråd de er ved at besvare.

Fraværsårsager kan nu skjules

I classic er der i denne version tilføjet en mulighed for at skjule fraværsårsager. Denne nye indstilling findes under Admin > Tilpasning > Personoplysninger.

Har man valgt at skjule fraværsårsagerne, vil der stå "fraværende" i stedet for selve fraværsårsagen, de steder hvor fraværsårsagen normalt vises. Forsiden er et af de steder hvor fraværsårsagen ændres, som man kan se på nedenstående skærmbilleder.

Med fraværsårsag

Uden fraværsårsag

Elevplaner med fokusområder kan nu vises for forældre

Hvis man som skole har de pædagogiske værktøjer aktiveret i SkoleIntra, kan man oprette en ny type elevplan, som består af fokusområder. Man kan selv oprette de fokusområder man ønsker, og alle fokusområder kan bedømmes af både medarbejder og elev. Herunder ses et par eksempler på forskellige fokusområder oprettet for faget engelsk i 4A.

Forældre har indtil nu ikke kunne se denne form for elevplan i ForældreIntra. Hvis man har oprettet denne type af elevplaner, så er disse nu også synlige for forældre på ForældreIntra. Hvis man ikke har oprettet denne type elevplan er der ingen ændringer for forældre.

Visning af næste uges skema efter kl. 14.00

Hvis klokken har passeret 14.00 om fredagen, viser vi nu næste uges skema på forsiden af PersonaleIntra.

Skemaeksempel