• Påsætning af vikarnote før vikar er påsat
  • Medarbejders navn vises nu også under dagens skemaændringer
  • Fejlrettelser

Påsætning af vikarnote før vikar er påsat

Når man opretter et vikarskema, er det ikke altid, at man ved hvem som skal være vikar. Vi har derfor nu gjort det muligt for den fraværende medarbejder at indskrive vikarnoter før vikaren er påsat.

I nedenstående eksempel har man skrevet "AFVENTER VIKAR" i vikarfeltet indtil en vikar er påsat.

Alligevel kan DB gå ind og tilføje en vikarnote

I kalenderen og i skemaet vises den midlertidige vikartekst også. Det er der ikke noget nyt i.

Medarbejders navn vises nu også under dagens skemaændringer

Indtil nu har det kun været muligt at se initialerne på medarbejderne i dagens skemaændringer på PersonaleIntras forside - nu viser vi det fulde navn hvis man folder listen ud.

Nyt i SkoleIntra Classic version 5.62.0

Læs mere om hvilke nyheder, der er i SkoleIntra Classic ved at klikke Nyt i SkoleIntra Classic 5.62.0