• Opdatering til Skoleporten
  • Visning af næste uges ugeplan og lektiebog på forsiden
  • Understøttelse af flere typer for vikarsindtastning
  • Fejlrettelser

Opdatering til Skoleporten

I sidste uge gennemførte vi en opdatering af skoleporten. Udover en række fejlrettelser er bl.a. nedenstående forbedringer nu tilgængelig.

• Hvis man sletter en dynamisk side i listen over de dynamiske sider kan den nu ikke længere tilgås af brugerne og heller ikke af søgemaskinernes robotter. Hvis man i listen over dynamiske sider er sider, som man ikke benytter på skoleporten, og man vil være sikker på, at ingen for adgang til dem fra Internettet, kan man derfor nu slette dem. De kan nemt genoprettes under Dynamiske sider. Slettede menupunkter kunne også tilgås fra Internettet efter sletning (hvis man kendte linket) - det kan man heller ikke længere.

• Hvis man opretter den dynamiske sider Opslagstavle, så er det nu muligt at vælge denne opslagstavle kun skal vise opslag som er målrettet en bestemt afdeling.

Visning af næste uges ugeplan og lektiebog på forsiden

Ugeplan og lektier på forældres og elevers forside har indtil nu vist info for den aktuelle uge. Fremover vil der fredag efter kl. 14:00 blive vist næste uges ugeplan og lektier.

Understøttelse af flere typer for vikarsindtastning

Vikarskemaer kan udfyldes på forskellige måder. Bl.a kan man påsætte vikarer på lektioner som reelt ikke findes i skemaet. Denne form for vikarpåsætning har indtil nu ikke været synlig i Nyt SkoleIntra. Dette har vi nu ændret, så det er synlig i både kalender, skema og vikardelen på Ny SkoleIntra.

Nedenstående ses et eksempel på et vikarskema, hvor AA reelt ikke har noget skema i lektionerne 2 til 4. Du kan også se hvordan dette vil blive vist i ForældreIntra.

Hvis AA i Ny SkoleIntra går til Kalender > Vikar, så vil AA her kunne tilføje vikarnoter. Ligesom CW samme sted kan se vikarnoten, og også har mulighed for at skrive en respons til AA.

Nyt i SkoleIntra Classic version 5.58.0

Læs mere om hvilke nyheder, der er i SkoleIntra Classic ved at klikke SkoleIntra version 5.58.0