• Opdatering af vikardelen
  • Opdatering til trådet beskeder
  • Nem adgang til release notes
  • Forældre kan nu bedre se deres samtaletid
  • Fejlrettelser

Opdateringer til vikardelen

Vi har lavet flere forbedringer og tilføjelser i vikarsystemet. Der er 2 indgange til vikaroplysningerne:

1. Via forsiden kan du klikke på Vis vikarskema som vist på billedet herunder, men du kan også gå til Kalenderen og så vælge fanen Vikar.

Hvis du er fraværende lærer kan du skrive en vikarnote til vikaren, og du kan nu også i samme ombæring vælge at sende noten som besked til vikaren.

Derudover kan du nu se flere se flere oplysninger om lektionen. Vikarnoter importeret fra andre systemer bliver også vist.

Er du vikar, har du nu også mulighed for at skrive en respons til den fraværende lærer.

Den fraværende lærer kan altid gå til vikarskemaer for at læse responsen, men bliver også påmindet om responsen via klokken øverst til højre (se nedenstående billede)

Forbedringer til trådet beskeder

Skoler som befinder sig på serverne verdande eller urd har de sidste par måneder haft adgang til trådet beskeder. Skoler på serveren tyr få nu også adgang til trådet beskeder.

Vi har fået meget konstruktivt feedback, og vi har derfor implementeret nedenstående forbedringer.

- Hastigheden er markant forbedret.

- Bedre registrering af om en besked er læst eller ej.

- Flere layoutforbedringer så visningen på mobilenheder nu er meget bedre.

- Printfunktion er implementeret.

Nem adgang til release note

Hvis man er på Ny skoleIntra som medarbejder, så er der nu nem adgang til release notes via linket "Om opdateringer". Den orange prik indikerer, at der der er noget nyt du ikke har set.

Forældre kan nu bedre se deres samtaletid

Hvis en forælder har tilmeldt sig en samtale, så kan forælderen nu nemt se samtaletidspunktet.