Browseren henter en kopi af en tidligere udgave af dokumentet frem fra hukommelsen. Rens browserens midlertidige Internetfiler og prøv igen. I flere browsere kan man rense de midlertidige Internetfiler ved at bruge genvejen Ctrl+Shift+Delete. Se denne artikel for yderligere hjælp.

I Internet Explorer kan man undgå, problemet optræder igen, ved under Funktioner > Internetindstillinger at vælge fanebladet "Generelt" og i indstillinger for browserdata vælge, at Internet Explorer søger efter nyere version af gemte sider hver gang, man besøger webstedet.