Nyt i denne version

  • Klasseloggen er nu klar i Nyt SkoleIntra
  • Opdatering til trådede beskeder, og nu for alle kunder 
  • Menupunkt har fået nyt navn (PersonaleIntra bliver til PersonaleIntra Classic)
  • FejlrettelserKlasseloggen

Efter denne opdatering er der adgang til klasseloggen i Nyt SkoleIntra. 


Om man har adgang til klasseloggen for en bestemt klasse eller ej, styres fortsat af indstillingerne under beskyttede elevdata i Classic (Admin > Adgang > Beskyttede elevdata). Vær dog opmærksom på, at rettigheder til individuelle elever, endnu ikke slår igennem i Nyt SkoleIntra - man skal have adgang til klassen.


Der er mulighed for at logge ind både med alm. login eller uni-login. Hvis man går ud at klasseloggen, men vender tilbage inden 10 min. behøver man ikke genindtaste sine loginoplysninger for at komme ind i klasseloggen.

                                                                                                                        Almindelig indlogningNår man logger ind i klasseloggen, vil man se en liste over de nyeste klasselognoter, som er oprettet i de klasser man har adgang til. Det vil også fremgå af en note, om den vises i kontaktbogen.


                                           Nyeste noter for mine klasser


                

I menuen til venstre kan du se en liste over de klasser/hold man har adgang til. Klikker du på en klasse, får du vist de nyeste noter, der er oprettet i den valgte klasse.


                                         Nyeste noter for klassenUanset om du er på siden med nyeste noter, for alle de klasser du har adgang til, eller du er på siden med nyeste noter, har du altid mulighed for at klikke på elevens navn, hvorefter du vil få vist elevens noter.


                                       Liste over elevens noterPå alle sider i klasseloggen har du adgang til opret-ikonet i øverste højre hjørne. Hvis du begynder, at skrive et elevnavn i feltet, vil SkoleIntra automatisk finde eleven frem til dig. Hvis du står på en elev, og klikker på opret-ikonet, så vil den aktuelle elev automatisk bliver tilføjet feltet, uden at du behøver skrive noget.Trådede beskeder

Mange skoler/institutioner har i flere måneder haft adgang til vore nye beskedvisning, hvor det bl.a. er nemmere at følge, hvad som er sket på en beskedtråd. Vi har løbende lavet forbedringer til denne visning, og i denne opdatering har vi endnu en forbedring. Vi har nu gjort det nemmere at svare, videresende, markere en besked ulæst og slette en besked. Hvis man flytter musen over en besked, får man nu nemt adgang til at udføre disse handlinger på den ønskede besked.


Alle skoler/institutioner vil efter denne opdatering få vist den beskedvisning.
SkoleIntra Classe


Læs mere om hvilke nyheder, der er i SkoleIntra Classic ved at klikke her