Som supplement til SkoleIntra udbydes den gratis app, ElevIntra, som findes på App store (til IOS) og Google Play (til Android).

App'en giver adgang til samme funktioner som webudgaven af Modern ElevIntra. Med app'en har eleverne nem adgang med pin-kode eller fingeraftryk.

Se følgende billedeksempler fra app'en.

Forsiden:

Nederst i app'en er adgang til de mest benyttede funktioner, så som ugeplanen, der vises nedenfor.

Der er nem adgang til påmindelser om nyt på ElevIntra.

Via hovedmenuen tilgås samme muligheder som i webudgaven af Modern ElevIntra.