• Nemmere at udfylde ugeplanen i Ny SkoleIntra
  • Bedre sikkerhed ifm. skift kode
  • Fejlrettelser

Nemmere at udfylde ugeplanen i Ny SkoleIntra

Vi har gjort det meget nemmere at udfylde og redigere ugeplanen i Ny SkoleIntra. Det betyder, at du nu nemt kan tilføje og redigere indhold for det fag du ønsker for den dag du ønsker - LOG IND OG PRØV :-). Siden er også optimeret til at kunne benyttes fra mobile enheder.

Bedre sikkerhed ifm. skift af kode

Hvis man skifter koden på en forælder, så vil en allerede indlogget person med forælderens konto blive bedt om at indtaste den nye kode. Denne ændring betyder, at man nu hurtigt kan sikre sig at ens konto ikke misbruges.

Nyt i SkoleIntra Classic version 5.57.0

Læs mere om hvilke nyheder, der er i SkoleIntra Classic ved at klikke her