• Forbedringer til visning af opslag og nyheder på forsiden i Nyt SkoleIntra
  • Fejlrettelser
  • Klik her for Nyt i SkoleIntra Classic

Forbedringer til visning af opslag

Opslag med meget text, kan nemt komme til at optage meget plads på forsiden. Det kan resultere i, at andre opslag skubbes så langt ned på listen, så man er nødt til at scrolle for at se dem. Derfor har vi nu gjort således, at længere opslag automatisk ikke vises i fuld længe. Man kan dog nemt udvide opslaget og også nemt folde det sammen igen.

Så hvis et opslag f.eks. bliver så langt som nedenstående, så vises hele opslaget ikke.

Ønsker man at se hele opslaget, klikker man simpelthen bare på "Vis mere", og hele opslaget bliver vist.