Når du opretter en aktivitet i kalenderen, kan du vælge en aktivitetstype. Vælger du Skoleaktivitet og offentliggør aktiviteten på ForældreIntra, kan aktiviteten ses af alle forældre. Det gælder også hvis du har påsat bestemte klasser som målgruppe.

Er aktiviteten ikke relevant for andre end klasserne i målgruppen, kan du vælge Klasseaktivitet under oprettelsen i stedet for Skoleaktivitet.

Forældre kan vælge, om skoleaktiviteter vises eller skjules i deres kalender. Som udgangspunkt er de skjulte.

Forældre kan klikke på en skoleaktivitet for at se målgruppen.