Windows

Google Chrome: Ctrl + Shift + Delete > Ryd browserdata

Internet Explorer: Ctrl + Shift + Delete > Slet

I Internet Explorer kan man undgå, problemet optræder igen, ved under Funktioner > Internetindstillinger at vælge fanebladet "Generelt" og i indstillinger for browserdata vælge, at Internet Explorer søger efter nyere version af gemte sider hver gang, man besøger webstedet.

Mozilla Firefox: Ctrl + Shift + Delete > Ryd nu

Mac

Google Chrome: Shift + Cmd + Backspace > Slet cookies og andre website og plugindata og Tøm cache > Ryd browserdata

Mozilla Firefox: Historik > Ryd seneste historik... > Flueben i Cookies og Cache > Ryd nu

Safari: Safari > Nulstil Safari... > Fjern alle data fra websteder

iPad/iPhone

Safari: Indstillinger > Safari > Ryd historie og webstedsdata

Sletning af midlertidige sider er relevant hvis du redigerer Internetsider eller skemaer, og oplever, at dine ændringer ikke er slået igennem.