Du kan herunder se en liste over de funktioner, som vi har planlagt at udvikle til SkoleIntra - udover fejlrettelser og vedligehold.

Forventer at komme i en af de førstkommende opdateringer:

- Muligt for selv at bestemme om der skal sende til kontaktbog eller ej eller valgfri.

- Forbedret excel eksport

Nedenstående er en ikke prioriteret liste over emner, som også er planlagt, og vi forventer at udvikle. Udover listen herunder er der en del emner som overvejes. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag til forbedringer. Dette kan bl.a. gøres på https://skoleintra.uservoice.com/

Beskeder:

- Labels/kategorier i beskeder

- Kopi af besked til klasselog

- Sorteringsmulighed ved valg af modtager
- Skabelonvalg i beskeder

Fraværsregistrering:

- Send besked til udvalgte kollegaer om registrering

- Give forældre mulighed for at registrere fravær

Filer og dokumenter:

- Massedeling af dokumenter med klasser

- Markering af favoritmapper, som så bl.a. bliver vist på ens forside

- Afleveringsmapper

- Elevmapper
- Sortering efter filnavn som mulighed

Andet:
- Søgemulighed i opslag

- Adgang til vejledning i ForældreIntra

- Udskrivning af Skole-hjem samtaler

- Adgang til Modern for eksterne brugere

- Mulighed for push notifikation til forældre ved nyt opslag

- Masseoprettelse af aktiviteter

- Se teammedlemmer på en aktivitet

- Fag i ugeplan sorteret efter lektionsnr.

- Download af billeder i fotoalbum

- Oprettelse og deling af links

- Test ElevIntra som medarbejder
- Fast element på forsiden med valgfri tekst

- Tilføj bilag til kalenderaktiviteter

- Deling af fotoalbum med udvalgte medarbejdere

- Mulighed for 2-faktor login

- Besked til kollegaer ved oprettelse af kontaktbogsnoter

- Adgang til mest bruge administrative funktioner for alm. brugere fra Modern
- Oprettelse af kommunikationsgrupper med medarbejdere og forældre.

- Masseredigering af læsekontrakter