Opdatering d. 04.02.2021

Vi har nu opdateret vores miljø, så alle sider på classic nu kører under https. Det betyder, at nedenstående Chrome problem nu er løst. Det betyder også, at browserne nu kan se at classic er sikker.

Efter denne ændring kan der være problemer med at åbne manuelt oprettede faneblade eller menupunkter i classic. Heldigvis kan det dog nemt løses og du kan nederst i denne FAQ se hvordan: https://helpdesk.itslearning.dk/da/support/solutions/articles/7000062871-5-97-1-https-pa-classic

Oprindelig problem d. 02.02.2021

Nogle bruger oplever problemer med adgang til forskellige sider i Classic via Chrome. Det kan f.eks. være siden Beskeder.

Indtil en løsning på problemet er implementeret, kan man omgå problemet ved hjælp af en af nedenstående metoder:

- Man kan benytte Modern grænsefladen.

- Man kan benytte en anden browser.

- Man kan skrive chrome://flags/#schemeful-same-site i Chrome, for at komme til indstillingerne. Gør man dette, kommer man til nedenstående billede. Her skal man sætte Schemeful Same-Site til Disabled. Man kan vælge at sætte denne tilbage til Default, når vi har løst problemet.