GENERELT

SkoleIntra er de private/frie grundskolers foretrukne samarbejdsplatform. I videreudviklingen af SkoleIntra sikrer vi, at platformen lever op til de krav og ønsker skolerne har, og er på højde med den generelle teknologiske udvikling.

PersonaleIntra og ElevIntra findes både i en Classic version og i en ”Ny SkoleIntra” version, som vi fremover vil kalde “Modern”.

Vi har mange spændende tilføjelser og opdateringer på vej til SkoleIntra, som vi glæder os til at præsentere. Du kan se listen over kommende nyheder ved at klikke her, og de findes også nederst i artiklen.

UDVIKLINGSPLANER

Overordnet set består SkoleIntra af nedenstående moduler, og du kan herunder læse mere om den generelle udviklingsplan for de enkelte moduler.

• PersonaleIntra

• ForældreIntra

• ElevIntra

• Skoleporten

• Infokiosk

• Personale app

• Elev app

• Forældre app

PERSONALEINTRA

Det som vi arbejder henimod er, at den almindelige medarbejder, kan foretage alle sine daglige rutiner i Modern, uden behov for at skifte til Classic.

For at kunne give jer det bedste SkoleIntra på den lidt længere bane, vil I også opleve, at nogle funktioner lukker i Classic, når de er klar i Modern. Ved at følge denne strategi, kan vi optimerer både Classic og Modern, og dermed forbedre SkoleIntra for både den almindelige brugere i Modern og for administratorer Classic.

PERSONALE APP

Med vores personale app har man nemt adgang til PersonaleIntra fra sin mobile enhed. Fordi vi fra starten i Modern også har haft fokus på mobile enheder, er alle funktioner fra Modern også tilgængelige i app’en. Derudover kan man via app’en vælge at modtage en push notifikationer om flere forskellige emner i SkoleIntra. Vi vil løbende tilpasse og optimere app’en.

FORÆLDREINTRA
ForældreInta som udelukkende findes som Modern udvikles løbende. Da der er en tæt sammenhæng mellem PersonaleIntra og ForældreIntra, vil mange af de nyheder og forbedringer som er planlagt til PersonaleIntra også medføre forbedringer i ForældreIntra.

En af de større ændringer som vi har på vej til forældrene er, at vi vil gøre det nemmere for forældre at tilgå informationer på ForældreIntra, hvis man har mere end 1 barn på samme skole.

FORÆLDREINTRA APP
ForældreIntra app’en har været tilgængelig længe, og den bruges af rigtig mange forældre som den primære grænseflade til ForældreIntra. Vi har netop udgivet første version af en helt ny app til forældre. Den nye ForældreIntra app, som kommer til at minde om Personale og Elev app’en, giver adgang til alt inde i selve app’en. I en periode vil der være adgang til både den nuværende forældre app og den nye forældre app. Det skyldes, at vi gerne vil finpudse den nye ForældreIntra app ud fra bruger feedback, inden vi lukker den nuværende ForældreIntra app.

ELEVINTRA

ElevIntra findes både som Classic og som Modern. Målet er, at videreudvikle ElevIntra Modern, så eleverne kan få alle deres behov opfyldt i Modern.

ELEVINTRA APP

Alle elever kan gratis downloade elev app’en, og vil dermed have nemt adgang til ElevIntra fra deres mobile enheder. App’en bliver løbende vedligeholdt og udviklet. Når vi udvikler i Modern ElevIntra bliver funktionerne automatisk tilgængelige i ElevIntra app’en også.

SKOLEPORTEN

I nærmeste fremtid kommer vi til at tage et grundigt kig på Skoleporten. Skoleporten er nem at komme i gang med, og ikke mindst meget nemt at publicere oplysninger på direkte fra PersonaleIntra. Det som vi bl.a. har ønsker omkring er, at den skal være bedre til at tilpasse sig mobile enheder. Derfor vil vi i nærmeste fremtid foretage ændringer på Skoleporten som imødekommer dette ønske.

INFOKIOSK
Infokiosken fungerer i dag som et godt grundmodul for info-skærmvisning på mange skoler.

På selve Infokiosken er det planen at gøre siderne mere indbydende, samt gøre det muligt at vise flere informationer på samme side.

HVOR LYTTER VI TIL JER

Det er vigtigt for os at have en god dialog med vores brugere. Kun på denne måde er et muligt for os, at udvikle det som I har behov for, samt prioritere vores arbejde korrekt. Sidder man med et ønske, stort som småt, så er man bl.a. velkommen til at oprette det på SkoleIntra uservoice https://skoleintra.uservoice.com/

LIVE ROADMAP

Nedenstående liste er dynamisk og kan derfor ændre sig løbende i forhold til de behov som opstår. Der er også forbedringer og tilføjelse på vej, som ikke er med på listen. Den endelige implementering kan variere fra de viste skitser.

Forbedringer til skolebestyrelsen (forventes klar Q4)

Vi gør det nemmere for skolebestyrelsesmedlemmer både at finde og publicere informationer.

OPSLAG
Alle medlemmer af skolebestyrelsen for mulighed for at oprette opslag. Oprettes der et skolebestyrelsesrelateret opslag opslag fra skolebestyrelsen kan dette ment genkendes, da det vil have en brunlig baggrundsfarve, som vist herunder.

AKTIVITETER

Medlemmer får også mulighed for at oprette kalenderaktiviteter - disse aktiviteter vil ligeledes blive vist i kalenderen med en samme baggrundsfarve.

BESKEDER

Som medlem af skolebestyrelsen (eller hvad man har valgt at kalde den), kan er man typisk også medarbejder, forælder eller elev. Derfor får man som skolebestyrelsesmedlem nu mulighed for at markere om beskeden er skolebestyrelsesrelateret.

Beskeder der er sendt til en skolebestyrelseskonto eller sendt fra en skolebestyrelses, vil blive vist i den almindelige indbakke. De vil være tydelig markeret med den brunlige baggrundsfarve, og man kan vælge kun at se disse beskeder via et nyt filter i indbakken.

DOKUMENTER

Som skolebestyrelsesmedlem får man i dokumentarkivet adgang til en ny fane som hedder Skolebestyrelsen. Her er der adgang til en intern mappe som kun medlemmer kan se. Mappen Kontaktforældre har kontaktforældre og skolebestyrelsesmedlemmer adgang til. Mappen Skolebestyrelsen kan ses af både medarbejdere og forældre i det normale dokumentarkiv, men det er kun medlemmer, som kan redigere mappen.

Nemmere at vælge hvem forældre kan sende beskeder til (forventes klar Q4)

Vi arbejder i øjeblikket på at gøre det nemmere, at indstille hvem forældrene kan skrive til. I dag skal man reelt forbi 2 forskellige sider for at indstille beskedsystemet. Vi samler nu disse 2 sider på én side, samt optimere denne, så man fremover kun behøver at forholde sig til siden under Admin > ForældreIntra > Tilpas beskedsystemet.

Nye muligheder i beskedsystemet (forventes klar Q1)

Du får mulighed for nemt at tilføje labels til dine beskeder. Du vil også nemt kunne søge efter disse labels efterfølgende.

Min ugeplan (forventes klar Q1)

En oversigt over DIN ugeplan er på vej. På den måde for du nemt overblik over ugen, og du kan nemt tilføje indhold for de klasser du har behov for.

Tilmeldinger (forventes klar Q2)

Opret og håndter tilmeldinger i Modern (Ny SkoleIntra).

Nem måde at håndtere links på (forventes klar Q2)
Vi gør det nemt for dig både at oprette links til de målgrupper du har behov for, og samtidig gør vi det nemmere at finde links.

Mapper og filer (Q3)

Nem adgang til favoritmapper. Upload af filer fra eksterne kilder så som Google/drop box. Online redigering af filer.

Skoleporten
Mulighed for at gøre skoleporten responsive, så den vises bedre på mobile enheder.

Kalenderen

bl.a. bedre konflikthåndtering og private aktiviteter.