11:11
Problemet er nu løst, men der kan være påmindelser som er oprettet i løbet af i går eftermiddag til nu, der ikke er kommet frem.

Der er i øjeblikket desværre problemer med påmindelser. Det vil sige den information, som man ser, når man klikker på klokken samt påmindelser i app'en.

I ForældreIntra app'en kan man få fejlen "fejl i serverens svar", når man går til påmindelser.

Der kan også være problemer med tælleren på selve app-ikonet.

Vi arbejder naturligvis på at få problemet løst hurtigst muligt.