Nogle medarbejdere og elever oplever desværre, at de bliver sendt tilbage til forsiden, når de forsøger at logge ind.

Vi er ved at undersøge årsagerne til dette, men indtil videre har vi nedenstående løsningsforslag.

• Vær sikker på at 3. part cookies ikke er blokeret i den browser du benytter.
  • Slet de midlertidige filer i browseren
  • Prøv evt. med en anden browser
  • I Safari-indstillingerne kan man ændre indstillingen for "Undgå sporing mellem websteder"

Det er ikke sikkert, at ovenstående løser problemet for alle.