Nogle forældre som benytter app'en til at tilgå ForældreIntra, bliver ikke korrekt markerede som aktive brugere af systemet. Dette kan bl.a. betyde, man ikke umiddelbart kan se dem i klassen, hvis man vil sende en besked til dem. De bliver kun synlige, hvis man ved udpegning af modtagere markerer ved "Vis også inaktive forældre."

Normalt vil man  kunne løse problemet ved at bede forælderen en enkelt gang at logge sig ind direkte vha. loginsiden til ForældreIntras webudgave, i stedet for at gå ind via app'en.

Vi arbejder på en løsning.