Nogle steder i Classic SkoleIntra er det i flere browsere blevet et problem at uploade filer. Du får at vide, upload-objektet kræver mindst Flash Player version 9, selvom du har en opdateret udgave af Flash.

Problemet er observeret i nedenstående browsere.

- Microsoft Edge
- Google Chrome

I Microsoft Edge kan problemet undgås ved at klikke på et ikon til venstre for adresselinjen, som åbner en menu hvori du kan slå Flash til. Se nedenstående skærmbillede.

I den nyeste udgave af Google Chrome kan problemet undgås ved at klikke på cirkel-ikonet til venstre for adresselinjen og ud for Flash vælge "Tillad."Se nedenstående skærmbillede.