8/8 - 3
Problemet med adgang til editoren er nu løst. Det viste sig kun at være et problem, hvis man benyttede vpn med udenlandsk ip eller befandt sig i udlandet.

8/8 - 2
Desværre er der en fejl, så man lige nu ikke kan tilgå editoren i Skoleportens admin-modul, så det er muligt at redigere eller oprette websider. Vi arbejder på at få problemet løst hurtigst muligt.

8/8 - 1
Der er nu implementeret en midlertidig adgang til Skoleportens administrationsmodul, som vil være tilgængelig indtil en anden løsning er på plads.

Når man går til skoleportens admin modul, bliver man nu bedt om at indtaste initialer og skolens sikkerhedskode (administratorkode).

I initialfeltet skal man indtaste de initialer man har i SkoleIntra. I sikkerhedskodefeltet skal man indtaste sikkerhedskoden, som man normalt benytter, når man logger ind som administrator på SkoleIntra.

Udover at man skal kende sikkerhedskoden, er det de samme betingelser der skal være opfyldt som før, så det er ikke nødvendigt at ændre i indstillinger for at ovenstående virker.

5/8
Problemet er desværre ikke løst endnu. Dog er der fremskridt i sagen, og det forventes løst i denne uge.

29/6
Grundet overgang til nyt UNI-Login er det i øjeblikket ikke muligt at logge ind på Skoleportens administrationsmodul.

Der arbejdes på en løsning.

Vi beklager problemet.