Benytter du macOS Catalina (10.15.2) kan du opleve, loginvinduet bliver hængende efter login til det nye PersonaleIntra og ElevIntra. Dette forhindrer navigation og dermed brugen af systemet.

Problemet kan ofte løses ved at ryde historikken i Safari - Safari > Ryd historik. Alternativt kan man benytte en anden browser.

Opleves problemet på ipad, skal man også prøve at slette historikken, og i indstillingerne for Safari skal "Undgå sporing mellem websteder" være slået fra.