GENERELT

SkoleIntra er de private/frie grundskolers foretrukne samarbejdsplatform. I videreudviklingen af SkoleIntra sikrer vi, at platformen lever op til de krav og ønsker skolerne har, og er på højde med den generelle teknologiske udvikling.

PersonaleIntra og ElevIntra findes både i en Classic version og i en ”Ny SkoleIntra” version, som vi fremover vil kalde “Modern”.

Vi har mange spændende tilføjelser og opdateringer på vej til SkoleIntra, som vi glæder os til at præsentere. Du kan se listen over kommende nyheder ved at klikke her, og de findes også nederst i artiklen.

UDVIKLINGSPLANER

Overordnet set består SkoleIntra af nedenstående moduler, og du kan herunder læse mere om den generelle udviklingsplan for de enkelte moduler.

• PersonaleIntra

• ForældreIntra

• ElevIntra

• Skoleporten

• Infokiosk

• Personale app

• Elev app

• Forældre app

PERSONALEINTRA

Det som vi arbejder henimod er, at den almindelige medarbejder, kan foretage alle sine daglige rutiner i Modern, uden behov for at skifte til Classic.

For at kunne give jer det bedste SkoleIntra på den lidt længere bane, vil I også opleve, at nogle funktioner lukker i Classic, når de er klar i Modern. Ved at følge denne strategi, kan vi optimerer både Classic og Modern, og dermed forbedre SkoleIntra for både den almindelige brugere i Modern og for administratorer Classic.

PERSONALE APP

Med vores personale app har man nemt adgang til PersonaleIntra fra sin mobile enhed. Fordi vi fra starten i Modern også har haft fokus på mobile enheder, er alle funktioner fra Modern også tilgængelige i app’en. Derudover kan man via app’en vælge at modtage en push notifikationer om flere forskellige emner i SkoleIntra. Vi vil løbende tilpasse og optimere app’en.

FORÆLDREINTRA
ForældreInta som udelukkende findes som Modern udvikles løbende. Da der er en tæt sammenhæng mellem PersonaleIntra og ForældreIntra, vil mange af de nyheder og forbedringer som er planlagt til PersonaleIntra også medføre forbedringer i ForældreIntra.

En af de større ændringer som vi har på vej til forældrene er, at vi vil gøre det nemmere for forældre at tilgå informationer på ForældreIntra, hvis man har mere end 1 barn på samme skole.

FORÆLDREINTRA APP
ForældreIntra app’en har været tilgængelig længe, og den bruges af rigtig mange forældre som den primære grænseflade til ForældreIntra. Vi har netop udgivet første version af en helt ny app til forældre. Den nye ForældreIntra app, som kommer til at minde om Personale og Elev app’en, giver adgang til alt inde i selve app’en. I en periode vil der være adgang til både den nuværende forældre app og den nye forældre app. Det skyldes, at vi gerne vil finpudse den nye ForældreIntra app ud fra bruger feedback, inden vi lukker den nuværende ForældreIntra app.

ELEVINTRA

ElevIntra findes både som Classic og som Modern. Målet er, at videreudvikle ElevIntra Modern, så eleverne kan få alle deres behov opfyldt i Modern.

ELEVINTRA APP

Alle elever kan gratis downloade elev app’en, og vil dermed have nemt adgang til ElevIntra fra deres mobile enheder. App’en bliver løbende vedligeholdt og udviklet. Når vi udvikler i Modern ElevIntra bliver funktionerne automatisk tilgængelige i ElevIntra app’en også.

SKOLEPORTEN

I nærmeste fremtid kommer vi til at tage et grundigt kig på Skoleporten. Skoleporten er nem at komme i gang med, og ikke mindst meget nemt at publicere oplysninger på direkte fra PersonaleIntra. Det som vi bl.a. har ønsker omkring er, at den skal være bedre til at tilpasse sig mobile enheder. Derfor vil vi i nærmeste fremtid foretage ændringer på Skoleporten som imødekommer dette ønske.

INFOKIOSK
Infokiosken fungerer i dag som et godt grundmodul for info-skærmvisning på mange skoler.

På selve Infokiosken er det planen at gøre siderne mere indbydende, samt gøre det muligt at vise flere informationer på samme side.

HVOR LYTTER VI TIL JER

Det er vigtigt for os at have en god dialog med vores brugere. Kun på denne måde er et muligt for os, at udvikle det som I har behov for, samt prioritere vores arbejde korrekt. Sidder man med et ønske, stort som småt, så er man bl.a. velkommen til at oprette det på SkoleIntra uservoice https://skoleintra.uservoice.com/

LIVE ROADMAP

Nedenstående liste er dynamisk og kan derfor ændre sig løbende i forhold til de behov som opstår. Der er også forbedringer og tilføjelse på vej, som ikke er med på listen. Den endelige implementering kan variere fra de viste skitser.

Bedre forældrestatusvisning i Classic (forventes klar Q1)

Siden Admin > ForældreIntra > Brugernavne og adgangskoder, kan godt være vanskelig at gennemskue - specielt hvis forældre både kan loggin med ned alm. login og uni-login. Vi laver derfor en optimering af denne side, og vi gør det også muligt at nulstille alm. kode, selvom forældre og kan logge ind med uni-login.

I sammenhæng med ovenstående fjerner vi også muligheden i forældrekartoteket for at vælge om en forældre ønsker at benytte uni-login eller ej. Den eneste effekt fluebenet har i dag, er om man kan nulstille alm. kode eller ej under Admin > ForældreIntra > Brugernavne, og da vi kommer til altid at give mulighed for dette, hvis forældre kan benytte alm. login, så har denne mulighed ikke længere værdi.

Nye muligheder i beskedsystemet (forventes klar Q1)

Du får mulighed for nemt at tilføje labels til dine beskeder. Du vil også nemt kunne søge efter disse labels efterfølgende.

Min ugeplan (forventes klar Q1)

En oversigt over DIN ugeplan er på vej. På den måde for du nemt overblik over ugen, og du kan nemt tilføje indhold for de klasser du har behov for.

Tilmeldinger (forventes klar Q2)

Opret og håndter tilmeldinger i Modern (Ny SkoleIntra).

Nem måde at håndtere links på (forventes klar Q3)
Vi gør det nemt for dig både at oprette og vedligeholde links til de målgrupper (klasser/medarbejdere/forældre) du har behov for. Samtidig gør vi det nemmere for modtageren at finde relevante links.

Mapper og filer (Q3)

Nem adgang til favoritmapper. Upload af filer fra eksterne kilder så som Google/drop box. Online redigering af filer.

Skoleporten
Mulighed for at gøre skoleporten responsive, så den vises bedre på mobile enheder.

Kalenderen

bl.a. bedre konflikthåndtering og private aktiviteter.