Hvis man opdaterer sin iPad eller iPhone i IOS 12, kan man opleve problemer med at benytte skrivefelter flere steder i systemet.

I PersonaleIntra Classic og ElevIntra Classic betyder det ofte, man ikke kan få lov at indtaste noget i det store tekstfelt, hvis man f.eks. vil lave en ny besked. Der kommer ikke et tastatur og en tekstmarkør frem. Man vil ofte kunne få fat i skrivefeltet alligevel ved at trykke i værktøjsbjælken, f.eks. på B for at lave Fed skrift og på den måde skrive alligevel.

I det nye PersonaleIntra, det nye ElevIntra samt ForældreIntra kan man opleve at skulle trykke på skrivefeltet flere gange, før man får lov at skrive i det.

Vi er i færd med at undersøge problemstillingen nærmere.