I SkoleIntra kan selve skiftet af skoleåret foregå på to måder – enten uden klasseoprulning eller med klasseoprulning. Skift af skoleåret uden klasseoprulning kan benyttes af fx efterskoler og daginstitutioner, hvor der ikke er behov for, at klasserne/stuerne rykker et trin op. Selve skiftet af skoleåret i SkoleIntra foregår under menuen Admin > Tilpasning > Skift til nyt skoleår.

Skift af skoleåret uden klasseoprulning er rimelig simpel.

Først vælges, at du vil foretage et skift af skoleår uden klasseoprulning.

Når du trykker Næste, vil du blive bedt om at bekræfte, at du ikke har elever, som skal fortsætte i en ny klasse

Efter tryk på Skift til skoleåret 2018/2019 vil skoleåret blive ændret til 2018/2019, og du vil få mulighed for at udskrive en huskeliste med gode råd til de øvrige ting, som du skal gøre, inden du er helt færdig med at skifte skoleåret.

Under hele forløbet er det muligt at fortryde og gendanne tilbage til det gamle skoleår.